A történelmi fürdőváros

Gyulai SZC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma

Wellness / fittness
Szép kártya

A Gyulai SzC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma jelenleg 2 településen 3 kollégiumot  működtet.

Kollégiumaink nyáron, iskolaszüneti napokon, hétvégén idegenforgalmi feladatokat is betöltenek, szálláshelyként funkcionálnak.

 


Vendégszobáink egész évben a szállóvendégek rendelkezésére állnak. Az intézmény 2010 szeptemberében átadott új építésű, 100 férőhelyes kollégiuma kellemesen parkosított környezetben fekszik. A kollégiumi nevelés jelenlegi követelményeinek mindenben megfelelő létesítményben a 3 vagy 4 személyes szobákhoz saját vizesblokkok tartoznak. A földszinten található melegítő konyha hűtőkkel, mikrohullámú sütőkkel, elektromos tűzhellyel, mosogatógéppel növeli a tanulók komfortérzetét. Az épület teljes internet lefedettséggel rendelkezik, a tanuláshoz, kikapcsolódáshoz 10 db számítógép áll a diákok szolgálatára.

A „Madaras” kollégium az 1970-es években épült, több évtizedes hagyománnyal rendelkező intézmény. A háromemeletes épületben a 4 ágyas szobák mellett minden szinten található melegítő konyha, amely hűtővel, mikrohullámú sütővel és villanysütővel felszerelt. Az épület teljes internet lefedettséggel, számítástechnika teremmel, konditeremmel teszi színesebbé a tanulók életét, a kollégium udvarán foci- és futópálya biztosítja a diákok sportolási lehetőségét.

A Gyulai SzC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma jelenleg 2 településen 3 kollégiumot működtet.
Kollégiumaink nyáron, iskolaszüneti napokon, hétvégén
idegenforgalmi feladatokat is betöltenek, szálláshelyként funkcionálnak.
Vendégszobáink egész évben a szállóvendégek rendelkezésére állnak.
Az intézmény 2010 szeptemberében átadott új építésű, 100 férőhelyes kollégiuma kellemesen parkosított környezetben fekszik. A kollégiumi nevelés jelenlegi követelményeinek mindenben megfelelő létesítményben a 3 vagy 4 személyes szobákhoz saját vizesblokkok tartoznak. A földszinten található melegítő konyha hűtőkkel, mikrohullámú sütőkkel, elektromos tűzhellyel, mosogatógéppel növeli a tanulók komfortérzetét. Az épület teljes internet lefedettséggel rendelkezik, a tanuláshoz, kikapcsolódáshoz 10 db számítógép áll a diákok szolgálatára. A kollégiumi életet az egész tanév során számos hagyományos és rendhagyó program, rendezvény színesíti (Harruckern esték, egészséghét, karácsonyi vetélkedő és vacsora, sport- és ügyességi versenyek, szellemi vetélkedők, főzőversenyek, kirándulások, művészeti iskola).
További képek a leánykollégiumról:
A „Madaras” kollégium az 1970-es években épült, több évtizedes hagyománnyal rendelkező intézmény. A háromemeletes épületben a 4 ágyas szobák mellett minden szinten található melegítő konyha, amely hűtővel, mikrohullámú sütővel és villanysütővel felszerelt. Az épület teljes internet lefedettséggel, számítástechnika teremmel, konditeremmel teszi színesebbé a tanulók életét, a kollégium udvarán foci- és futópálya biztosítja a diákok sportolási lehetőségét. A tanulók szabadidejének hasznos eltöltésére számos program ad lehetőséget (Harruckern Esték, erős ember verseny, éjszakai akadályverseny, karácsonyi vetélkedő és vacsora, ünnepi megemlékezések, sport bajnokságok, kerékpártúrák, művészeti iskola).
Tovább Vissza
Csomagajánlatok
Fő / éjtől
Olasz Fesztivál
Olasz Fesztivál
Fiúkollégium: Kollégiumi szoba:0-18 éves korig 1 800 Ft/fő/éj 18 éves kortól:2200 Ft/fő/éj Lánykoll...
2 200 Ft
Szolgáltatások
Összes férőhely
212 fő
Helyszín jellemzők
· WiFi a szobában
Szabadidő
· Sportpálya
Spa & Wellness
· Fittness terem