A történelmi fürdőváros

Thermal Camping és Motel

Vissza az adatlapra
Értékelés
Személyzet
10
Szolgáltatások
5.5
Tisztaság
4.5
Kényelem
4.5
Ár és minőség aránya
6.5
Összesen
6.2
(2 vélemény)
Ildikó

2016.07.26 09:16

4
A környezet családias, természetközeli. Hatalmas térrel, állatsimogatóval rendelkezik. A tulaj végtelen kedves, barátságos.
A szállás kihangsúlyoznám, hogy CAMPING! Ennek megfelelő a kényelem is. Az ágynemű frissen áthúzott, de a zuhanyzó-mosdó-wc koszos, nem higiénikus, BÜDÖS a rendszeres takarítás ellenére is. Nincs szappan, törölköző.
Személyzet
10
Szolgáltatások
3
Tisztaság
1
Kényelem
1
Ár és minőség aránya
5
kmanna

2013.10.31 20:16

8.4
N agyon közvetlenek, barátságosak és segítőkészek a tulajdonosok!
Személyzet
10
Szolgáltatások
8
Tisztaság
8
Kényelem
8
Ár és minőség aránya
8

A Thermal Camping 3.2 hektáros, parkos, erdősávval körülölelt területen fekszik Gyula város üdülőövezetében, csendes környezetben, a város központjától kb. 1 km, a Várfürdőtől kb. 700 méter távolságban.

A kempingező vendégek kényelmét felújított vizesblokk és főzőblokk biztosítja. 120 kiépített lakókocsi beállóval és sátorhelyekkel rendelkezünk.

20 db 4 ágyas, pótágyazható és fűthető, fürdőszobás üdülőházunkban közel 100 főre tudunk olcsó szálláslehetőséget biztosítani.
Kiváló helyszíneként szolgálunk nagy létszámú rendezvények lebonyolításának is; melegkonyhás étkeztetéssel, vagy a kemping teraszán saját szervezésű bográcsos- és grillezési lehetőséggel.
Ifjúsági szálláshelyként az ideérkező kiránduló- és táborozó csoportoknak programszervezéssel is segítünk maradandó élményeket biztosítani.
A város és annak környéke nagyszerű kirándulási lehetőségekre kínál alkalmat, túrázó, természetjáró csoportok és nyugdíjas csoportok számára.

Tovább Vissza