A történelmi fürdőváros

Édesszájúaknak való – csokoládébemutató és -kóstoló

 

CSÜTÖRTÖK 19:00 – 20:30


Gyulán létezik egy hely, ahol minden az édességről szól. Vendégeink egy különleges csokoládébemutatón vehetnek részt a Jetty Choco Sörbárban és Cukrászdában, ahol különböző égtájakról összeválogatott kakaóbabból készült csokipasztillákat kóstolhatnak meg. Emellett rengeteg érdekességet megtudhatnak a kakaóbab történetéről, a csokoládébonbonok kakaótartalmáról, és még sok más információhoz is hozzájuthatnak a világ legkedveltebb édességéről. A bemutató után a helyszínen vásárlásra is lehetőség nyílik – különleges tortaszeletek, csokoládékülönlegességek és belga sörök várják az ínyenceket. Ha Ön is édesszájú, ne maradjon le programunkról!

 

Részvételi díj: 1.000 Ft/fő

Minimum létszám: 8 fő

Indulás a Tourinform iroda elől (Kossuth u. 7.).

A program ára tartalmazza: csoportkíséret a cukrászdába cukrászdatörténeti érdekességekkel, csokoládébemutató és -kóstoló (fejenként néhány csokipasztilla és 2 db bonbon) a Jettyben.

Jelentkezés és jegyvásárlás a Tourinform irodában (Kossuth u. 7.), a Kapusház információs pontnál (a Várkertbe vezető kőhíd mellett) június 6. és augusztus 30. között. Jelentkezési határidő: szerda 17 óra