A Central Apartman és az Elizabeth Hotel****superior volt a legnépszerűbb Visit Gyula Card kibocsájtóhely júliusban - Gyulai szállások, programok, wellness - Gyula, a történelmi fürdőváros
A történelmi fürdőváros

A Central Apartman és az Elizabeth Hotel****superior volt a legnépszerűbb Visit Gyula Card kibocsájtóhely júliusban

A Centrál Apartman és az Elizabeth  Hotel****superior volt a legnépszerűbb Visit Gyula Card kibocsájtóhely júliusban

 

 


A tavasz óta térítésmentesen igénybe vehető Visit Gyula Card turisztikai kedvezménykártya használatával Gyula város turisztikai szolgáltatói nyújtanak kedvezményes szolgáltatásokat Önnek, amennyiben a 40 partnerszálláshely valamelyikében szállt meg, és Visit Gyula Card csomagot választott. A kedvezmények körében több, mint 10 ingyenes, illetve extra szolgáltatás található, emellett a kártya további 40 szolgáltatás esetében biztosít 5-50%-os kedvezményt.

 

 

Central Apartman Elizabeth Hotel****superior

 

 

 

Kérje aktivált Visit Gyula Cardját szállásadójánál!

 

 

Az alábbiakban bemutatunk Önnek egy példát, melyen keresztül jobban megismerheti a kártya felhasználási lehetőségeit és az általa biztosított kedvezményeket. A leírás egy Visit Gyula Carddal igénybe vett, 5 napos gyulai üdülésrevonatkozik, 2 felnőtt és 2 (6-18 év közötti) gyermek esetében:

 

 

VGYC.JPG

 

 

További információk a Visit Gyula Cardról.

 

 

Visit Gyula Card Magazin 1. szám

Amennyiben Ön egy Visit Gyula Card birtokosa, közel 50 kedvezményes vagy ingyenes gyulai szolgáltatás igénybevételére jogosult! Ezen szolgáltatások évszakonként változhatnak. Az igénybe vehető kedvezményekről a kártyakibocsátó helyeken és a Visit Gyula Card Magazinban tájékozódhat , bővebb információt pedig a www.card.visitgyula.com oldalon találhat. A térítésmentesen igénybe vehető Visit Gyula Card turisztikai kedvezménykártya használatával Gyula város turisztikai szolgáltatói nyújtanak kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokat Önnek, amennyiben a 40 partnerszálláshely valamelyikében szállt meg és Visit Gyula Card csomagot választott. A kártya egy elektronikus chipkártya, melyet a szállásadó az Ön gyulai tartózkodásának teljes időtartamára aktivál. A kedvezmények csak aktív kártyával vehetők igénybe, az érvényességet a kedvezményt nyújtó partner ellenőrzi, a szolgáltatóknál elhelyezett kártyaleolvasóval, mobiltelefon készülékkel vagy internetes adminisztrációs felületen. A kártya érvényességének lejártát követően már nem tud kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokat igénybe venni. KÉRJE AKTIVÁLT VISIT GYULA CARD-JÁT SZÁLLÁSADÓJÁNÁL! Az alábbiakban bemutatunk Önnek egy példát , melyen keresztül jobban megismerheti a kártya felhasználási lehetőségeit és az általa biztosított kedvezményeket.