Gyula lesz a legnépszerűbb belföldi úti cél a pünkösdi hosszú hétvégén - Gyulai szállások, programok, wellness - Gyula, a történelmi fürdőváros
A történelmi fürdőváros

Gyula lesz a legnépszerűbb belföldi úti cél a pünkösdi hosszú hétvégén

 

Gyula lesz a legnépszerűbb úti cél az országban a pünkösdi hosszú hétvégén – derül ki a szállás.hu lapunkhoz eljuttatott friss elemzéséből.


A szállásfoglaló portál közleménye rámutat: a pünkösdi hosszú hétvége a negyedik extra üdülési lehetőség az évben. A szállás.hu foglalási adatai alapján 32 százalékkal nő a forgalom a tavalyi év pünkösdi időszakához képest, az átlagos foglalási érték 46 ezer forint lesz ezen a hosszú hétvégén.

 

Mint írják, a legtöbben Gyula, Siófok és Eger szálláshelyeit választották, de Szeged, Hajdúszoboszló, Balatonfüred és a főváros is a legvonzóbb belföldi úti célok között szerepel. A települések top tízes népszerűségi listáján még Sopron, Nyíregyháza és Keszthely kapott helyet – ismertette a portál. 

 

A közleményből az is kiderül: a foglalásokból Heves, Veszprém és Somogy megye részesedik legnagyobb arányban. 

 

A szállás.hu előrejelzése szerint a következő, augusztus 20-ai hosszú hétvégére is fogynak már a szabad helyek.

 

Az előfoglalási adatok alapján Hajdúszoboszló, Szeged, Siófok, Eger és Debrecen lesz a legnépszerűbb belföldi úti cél, de Gyula, Nyíregyháza, Budapest, Balatonfüred és Pécs is jelentős vendégforgalomra számíthat nyár végén. A külföldi úti célok közül Torockó, Prága, Korond, Déva és Zadar a legkeresettebb – olvasható a közleményben.

 

Forrás: www.gyulaihirlap.hu