Januári programajánló - Gyulai szállások, programok, wellness - Gyula, a történelmi fürdőváros
A történelmi fürdőváros

Januári programajánló

 

Januári programajánló

 

Vigadó

Január 18-án, pénteken 18 órától Vajda Dániel tart önálló humorestet. Az ötgyermekes gyergyószentmiklósi lelkész szórakoztatva fogalmaz meg örök értékeket a párkapcsolatokról. A belépő 1500 forint. Január 19-én, szombaton 21 órától lemezbemutató koncertet ad a Kaukázus együttes a Kultúr Café 48 szervezésében. Az este vendége a Jóvilágvan zenekar lesz. Jegyeket elővételben 1700, a helyszínen 2200 forintért vehetnek a zenekedvelők. Január 21-én, hétfőn 19 órától mutatják be a Fedák Sári című darabot. Az önálló est főszereplője Szűcs Nelli lesz, az előadást Dávid Zsuzsa rendezi. A belépés díjtalan.

 

Könyvtár

Január 18-án, pénteken 18 órától mutatják be a városi könyvtárban Kanalas Éva Adigzsi a Tuva Sámán című dokumentumfilmjét. A bemutató díszvendége a rendező lesz. A belépés díjtalan.

 


 

Polgármesteri hivatal

Január 19-én, szombaton 17 órától tartják az új évi polgármesteri fogadást a városháza dísztermében. A rendezvény Görgényi Ernő polgármester köszöntőjével indul, majd átadják a Sikeres Gyulai díjakat. A fogadást Farkas Gábor Gábriel koncertje és pezsgős koccintás zárja.

 

Kamaraterem

Január 9-én, szerdán 19 órától mutatják be Székely Csaba Bányavakság című tragikomédiáját a várszínház kamaratermében. A főbb szerepekben ifj. Kovács LeventétTasnádi-Sáhy Noémit és Kiss Csabát láthatják a nézők, a darabot Hunyadi István rendezi. Az előadásra 2900 forintért válthatnak jegyet az érdeklődők.

 

Művelődési ház

Filcz Leopold, Lukács Katalin és Simion Pop A 3 nagybányai című kiállítása január 18-ig tekinthető meg a földszinti galériában. Január 17-én, csütörtökön 19 órától mutatják be a Hippolyt, a lakáj című darabot, az Erkel-bérlet sorozat keretében. A főbb szerepekben Frech ZoltánMikó Istvánt és Hűvösvölgyi Ildikót láthatja a közönség, jegyek – korlátozott számban – 6000 forintért kaphatók.

 


 

Forrás: www.gyulaihirlap.hu