Sikeres volt a 11. jótékonysági futóverseny - Gyulai szállások, programok, wellness - Gyula, a történelmi fürdőváros
A történelmi fürdőváros

Sikeres volt a 11. jótékonysági futóverseny

 

A videóban megnézhető, hogy rajtolt el a 7 és a 21 kilométer mezőnye szombat délelőtt 11 órakor,a  gyulai várkertben. A résztvevők közül jópáran nemcsak a sport, hanem a nemes ügy, a sérült fiatalok támogatása miatt küzdötték le valamelyik távot.

 

A programot hagyományosan úgy állították össze, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő távot. A pár száz méteres, gyerekeknek szóló verseny mellett Nagyszalontáról Gyulára maratoni távon lehetett részt venni.

 

Már több éves hagyomány, hogy a futók mellett a kerékpárosok is megtalálhatják számításaikat, ők 42 és 100 kilométeres távokat választhattak.

 

 

Az idei versenyen valamivel kevesebben voltak, mint legutóbb, de az a közel 800 ember, aki benevezett valamelyik távra, bőkezűbben támogatta a rendezvény céljait, mint a korábbi években – ez már Felföldi Sándor főszervező szavaiból derült ki, aki a 3Témában értékelte a 2019-es programokat.

 

Aki év közben szeretné támogatni az egyesület munkáját, megtalálja a megfelelő elérhetőségeket a serultgyermekekert.hu oldalon.

 

Forrás: www.gyulatelevizio.hu