Oraşul balnear istoric

D-Hotel***

Pentru copii
Wellness / fittness
Cerere servii
Acces persoane cu disabilităţi
Visit Gyula Card
Szép kártya

D-Hotel*** este un hotel calificat la trei stele potrivit cerinţelor sistemului de calificare Hotelstars Union. D-Hotel*** se află într-o arie liniştită, calmă, împrejmuit de parcuri, în inima centrului civic, la doar 100 metri distanţă de Băile Cetăţii din Gyula calificate la patru stele. Deschis pe tot parcursul anului, hotelul nostru oferă apartmanuri comode superior cu unu, două şi trei paturi, apartamente, bufet cu gamă variată, terasă cu gril de curte, loc de joacă, acces la internet, WI-FI, teren de sport, posibilită de utilizare biciclete. La etajul trei avem terasă de pentru bronzat, care îi aşteaptă pe împătimiţii soarelui. Toate camerele dispun de televizo LCD, telefon, frigider de cameră. Circulaţia între etaje este asigurată şi prin lift. La etajul trei avem sală de conferinţă climatizată, cu capacitate de 50-60 persoane, dotată cu proiector, flip chart, DVD player, sistem audio. Clubul de la parter este adecvat pentru şedinţele de 20-25 persoane. La fiecare nivel Oaspeţii au la dispoziţie locuri pentru servit ceaiul. Pentru relaxarea, reîmprospătarea, regenerarea corpului şi psihicului ostenit alegeţi serviciile noastre: în Hotelul nostru beneficiaţi de masaje de reîmprospătare cu uleiuri aromatice, masaje de relaxare, calmare, masaj la tălpi şi corp, masaj tradiţional popular de chiropractică, masaj tradiţional thailandez, terapie magnetică MCR cu biostimulare, tratamente cu energie Reiki. În hotelul nostru există posibilitate de a urma cursuri de Reiki I.II. şi de maestru! În măsura în care clientul nostru îi sărbătoreşte ziua de naştere în oricare din zilele de cazare petrecute în hotelul nostru, din preţul tratamentelor cu masaj va primi o reducere echivalentă cu numărul anilor săi! Şederea liniştită, plăcută în Gyula a oaspeţilor noştri o asigurăm prin preţurile mici, climatizare gratuită în toată clădirea, nenumărate dotări ce asigură petrecerea timpului liber, parcare gratuită păzită. În timp ce părinţii se odihnesc la baza copacilor ce asigură umbra, copiii în deplină siguranţă se pot face stăpâni pe terenul de joacă, închis, ce aparţine de curte. În spiritul „Dezvoltării sustenabile” în  D - Hotel*** generarea apei calde menajere are loc cu ajutorul energiei solare. Vizitaţi-ne, fiţi oaspetele nostru!

Următoare Înapoi
Servicii
Caracteristici locaţie
· Air conditioning · Room with WiFi · Internet available · Accessible · Own secure parking · Cooking facility · Board available upon request · Banquet hall · Cafe · Garden may be used · Barbecue facility · Bikes available · Conference hall · Room with bathroom · Room with phone · Non-smoking room · Washing facility · Host not living there · speaking foreign languages – englisch · speaking foreign languages – deutsch · speaking foreign languages – rumänisch · accommodation near the water · Grillezési lehetőség · Kerékpár kölcsönzési lehetőség
Timp liber
· Sports ground · Sports equipment for rent · Rent a bike · Table tennis · Billiards · Children's playground
Spa & Wellness
· Massage · Massage bed
Servicii în favoarea copiilor
· Baby bath · Baby highchair for tables · Playground
Păreri/Opinii
kadar
A személyzet rendes volt. A tisztasággal nagyon elégedett vagyok. Jó, hogy volt főzési, melegítési lehetőség. A felszerelés kitűnő.
9.2
Andrea
Finom volt a reggeli. Jó volt a szoba is. Közel volt a strand.
9.8
Nyugdíjas pár Szolnokról.
Városközpontban bőséges reggelivel,ár-érték arány megfelelő.Személyzet készséges.Csak ajánlani tudom.
10
V.Tündi
Árban és mínőségben is nagyon megfelelő volt számunkra,ebben a 3 napban nagyon jól éreztük magunkat.Ezúton is köszönjük szépen ezt a nagyszerű pihenést.
Talán annyi negatívumot tudnék felhozni,hogy nem kísérték figyelemmel napi szinten a higiéniai termékek fogyását(pl.wc papír).
9.6
Kertész Attila
Az "5"-ös pontszámok egyértelműek! Profi masszázs - szolgáltatás
Ha szűkül a vendégkör,akkor is meg kell adni ugyanazt a reggeli választási lehetőséget.Sportcsatornákat hiányoltam: Sport 2.,Eurosport 2.
8.8
Alege locul de cazare: Köszönjük értékelését.
Kertész Attila
Az "5"-ös pontszámok egyértelműek! Profi masszázs - szolgáltatás
Ha szűkül a vendégkör,akkor is meg kell adni ugyanazt a reggeli választási lehetőséget.Sportcsatornákat hiányoltam: Sport 2.,Eurosport 2.
8.8
Alege locul de cazare: Köszönjük értékelését.
p.g.erzsi
Rendkívül kellemes napokat töltöttem a D-Hotelben. Amit ígértek,az előjelzésben maximálisan teljesítették. Amennyiben módomban áll vissza fogok térni. Nagyon megvoltam elégedve!
10
Alege locul de cazare: Kedves vendégünk!Örülünk, hogy jól érezte nálunk magát :)
rexye
jó volt a masszázs, na és persze a fürdő egyenesen szuper!
10
Alege locul de cazare: Reméljük visszatér hozzánk.
debrecen
Csendes, nyugodt helyen, mégis közel a Várfürdőhöz, a Várhoz. Jó a gékocsi-parkolási lehetőség. Személyzet kedves.
Szerény a reggeli-kínálat.
8.4
Alege locul de cazare: Köszönjük megtisztelő válaszát! A hotel kontinentális reggelit kínál, mely nem ér fel a svédasztalos reggeli kínálatával.
borbely.katalin@t-online.hu
A személyzet kedves volt.
A hálószoba ablaka egy kocsmára nézett, zajos volt. A szobában kellemetlen dohány szag volt.
5.6
Alege locul de cazare: Kedves Katalin! Köszönjük megtisztelő véleményét. Az épület teljes egészében nem dohányzó. A hotel északi oldala az Élővíz csatornára, déli oldala a saját parkolójára néz. Az épület rendkívül csendes helyen található, 500 méteres körzetén belül kocsma nem található.
cibi
Látszik, hogy a városvezetés igyekszik turista és családbarát várost varázsolni Gyulából.Tiszta és rendezett volt minden.Kellemes volt a helyi vállalkozók kedvezményei is. Pl. vasárnap féláron vacsoráztam a halászcsárdában, egy hétköznap olcsón ebédeltem az Öcsi és Fuszek étteremben. A 100 éves és a Kézműves cukrászdák is minden szempontból megnyerték a tetszésemet. Vásároltam a Gyulai kolbászt a mintaboltban.
A szállást nem tudtam a rendszerükön keresztül lefoglalni, mert nem vette figyelembe az igényemet.Egy téli kedvezményes díjcsomagot választottam, de nem erre kaptam árajánlatot. A szálloda e-mail címét kerestem meg a szálloda weblapján,és levélben foglaltam szállást.
9.6
Alege locul de cazare: Köszönjük, hogy a D-Hotel***-t választotta és vendégeink között üdvözölhettük.