A történelmi fürdőváros

Anno Apartman

Gyermekbarát
Wellness / fittness
Ellátás kérhető
Állatbarát
Visit Gyula Card
Szép kártya

Apartmanunk csendes, családi házakkal körülvett helyen, a Gyulai Várfürdőtől mindössze 600m-re Gyula központi övezetében található. A városközpont kb. 8-10 perces sétatávolságra van.

Az apartmanoknak helyt adó ház az 1890-es években épült. 2000-ben egy teljes átalakítás után lett apartmanoknak kialakítva.

A ház udvarán egy több mint 100 éves eperfa árnyékában pihenhetnek kedves vendégeink. Az eperfának köszönhetően még a legnagyobb kánikulában is hüvösek az apartmanok, így a klímaberendezésekre allergiások is jól érezhetik magukat a hűs szobákban.

A vendégek saját kulcsot kapnak, szabadon, időkorlátozás nélkül használhatják a szálláshelyet, a tulajdonos nem lakik bent.
Ha a nyári időszakban érkeznek, és a Várszínház előadásait szeretnék megtekinteni, úgy szívesen segítünk a jegy elővételében.

Gyulától néhány km-re folyik a Fehér-körös, a Fekete-körös, a Kettős-körös. Ha szeretik a természetet, a folyóparti kikapcsolódást, a horgászatot, biztosak vagyunk benne hogy a Körösök partján élménygazdag időtöltésben lesz részük. A Szanazugban és a Városerdőn folyóparti strandok várják a látogatókat.

Köszönjük hogy megtisztelt figyelmével, szeretettel várjuk Gyulán az Anno Apartmanban!

Tovább Vissza
Szolgáltatások
Helyszín jellemzők
· WiFi a szobában · Állatbarát szálláshely · Saját zárt parkoló · Igény esetén ellátás kérhető · Kerékpár-használati lehetőség · Fürdőszoba a szobában · Nem dohányzó szoba · Szállásadó nem lakik ott · Grillezési lehetőség · Visit Gyula Card · Televízió a szobában
Étkezés
· Főzési lehetőség · Igény esetén ellátás kérhető · Reggeli
Beszélt nyelvek
· angol · német
Szabadidő
· Kerthasználat · Grillezési és szalonnasütési lehetőség
Spa & Wellness
· Masszázs
Gyerekbarát szolgáltatások
· Rácsos kiságy · Járóka · WC ülőke · Babakocsi
Vélemények
donatella
Nagyon jól éreztük magunkat. Kedvenc helyünk, már 4.szer voltunk, de még megyünk. Már torzsvasarloi kártyát kaphatnank. Köszönjük szépen! Donatella
10