A történelmi fürdőváros

Anno Apartman

Vissza az adatlapra
Értékelés
Személyzet
10
Szolgáltatások
10
Tisztaság
10
Kényelem
10
Ár és minőség aránya
10
Összesen
10
(1 vélemény)
donatella

2016.03.17 06:36

10
Nagyon jól éreztük magunkat. Kedvenc helyünk, már 4.szer voltunk, de még megyünk. Már torzsvasarloi kártyát kaphatnank. Köszönjük szépen! Donatella
Személyzet
10
Szolgáltatások
10
Tisztaság
10
Kényelem
10
Ár és minőség aránya
10

Apartmanunk csendes, családi házakkal körülvett helyen, a Gyulai Várfürdőtől mindössze 600m-re Gyula központi övezetében található. A városközpont kb. 8-10 perces sétatávolságra van.

Az apartmanoknak helyt adó ház az 1890-es években épült. 2000-ben egy teljes átalakítás után lett apartmanoknak kialakítva.

A ház udvarán egy több mint 100 éves eperfa árnyékában pihenhetnek kedves vendégeink. Az eperfának köszönhetően még a legnagyobb kánikulában is hüvösek az apartmanok, így a klímaberendezésekre allergiások is jól érezhetik magukat a hűs szobákban.

A vendégek saját kulcsot kapnak, szabadon, időkorlátozás nélkül használhatják a szálláshelyet, a tulajdonos nem lakik bent.
Ha a nyári időszakban érkeznek, és a Várszínház előadásait szeretnék megtekinteni, úgy szívesen segítünk a jegy elővételében.

Gyulától néhány km-re folyik a Fehér-körös, a Fekete-körös, a Kettős-körös. Ha szeretik a természetet, a folyóparti kikapcsolódást, a horgászatot, biztosak vagyunk benne hogy a Körösök partján élménygazdag időtöltésben lesz részük. A Szanazugban és a Városerdőn folyóparti strandok várják a látogatókat.

Köszönjük hogy megtisztelt figyelmével, szeretettel várjuk Gyulán az Anno Apartmanban!

Tovább Vissza