A történelmi fürdőváros

Hársfa Apartman és Vendégház

Gyermekbarát
Ellátás kérhető
Visit Gyula Card
Szép kártya

A csendes környezetben található vendégház nappaliból, 4 szobából, 2 fürdőszobából és konyhából áll, valamint rendelkezik egy erkéllyel és egy terasszal is. Kiválóan alkalmas családok, baráti társaságok együtt nyaralására. Az udvarban, különálló épületben két apartman is található, melyek külön-külön rendelkeznek felszerelt konyhával, fedett terasszal. A szálláshelyeken majdnem minden szobában található TV, és WiFi internetet is biztosítunk. Az udvarban díjmentes parkolási, továbbá bográcsozási és grillezési lehetőség van!

 

Szolgáltatások: kerti grill, bográcsozási lehetőség, parkolás az udvarban, néhány kerékpár is a vendégek rendelkezésére áll, a vonattal, busszal érkezőket díjmentesen a szálláshelyre fuvarozzuk. Távolság a centrumtól: 800 m, távolság a Várfürdőtől: 500 m. Beszélt idegen nyelvek: angol, német. Valamennyi SZÉP Kártyát elfogadjuk!

Tovább Vissza
Szolgáltatások
Összes férőhely
10 fő
Helyszín jellemzők
· WiFi a szobában · Internet használati lehetőség · Saját zárt parkoló · Igény esetén ellátás kérhető · Szép kártya elfogadóhely · Kerékpár-használati lehetőség · Fürdőszoba a szobában · Nem dohányzó szoba · Pénzváltás · Mosási lehetőség · Grillezési lehetőség · Kerékpár kölcsönzési lehetőség · Visit Gyula Card
Étkezés
· Főzési lehetőség · Igény esetén ellátás kérhető
Szabadidő
· Kerthasználat · Grillezési és szalonnasütési lehetőség
Gyerekbarát szolgáltatások
· Rácsos kiságy · Asztali etetőszék
Amennyiben további szolgáltatásra lenne igény kérjük jelezze, amit tudunk, szívesen beszerzünk / biztosítunk.
Vélemények
kovacsa.gabor
Csendes, szép helyen van, virágos a kert, kinti-benti főzésre is van lehetőség. Kerékpárt is lehet használni.
Sokkal drágább volt, mint ami az OB honlapján szerepelt. A csendet nagyon zavarja a hajnali, folyamatos kutyaugatás.
6.8