A történelmi fürdőváros

Mátyás Apartman

A gyulai Mátyás apartman egy 2014-ben elkészült minden részletében az igen magas minőséget képviselő szállás. A kétszintes apartman vendégei egymástól jól elkülönített helyen pihenhetnek, az autókat zárt parkolóban hagyhatják akár egész nap. A várfürdő bejárata egy gyönyörű parkon keresztül vezető 100 méteres úton érhető el. Alapfelszereléshez tartozik minden szobában az LCD tv, az egész épületben korlátlan internet használatot biztosítunk. A belsőépítészetileg is tudatosan megtervezett és a legjobb anyagok felhasználásával elkészített szállásunkban szállodai minőséget biztosítunk, ahol reményeink szerint mindenki megtalálja számítását.

Az udvarban grillezési, bográcsozási lehetőség is van.
Az alábbi 3D panoráma fotókon tetőtől talpig megmutatjuk az ön leendő apartmanját, annak tusolóját. És hogy még nagyobb kedve legyen nálunk tölteni estéit egy gyulai nyaralás alkalmával, az árainkat is igen kedvezően, talán mondhatjuk csábítóan alakítjuk. Legyen a vendégünk, szeretettel várjuk Gyulán a Mátyás apartmanban.

Tovább Vissza
Szolgáltatások
Vélemények
Bubor Mariann
Szuper hely, a házigazda nagyon segítőkész. A kert gyönyörű, az apartman nagyon jól felszerelt és tiszta! Jövőre is megyünk! Ajánlani tudom mindenkinek!
10
Kepli Lajos
A legjobb választás volt. Szép, igényes, tiszta, csodálatos kert, közel a város, a tulajdonos mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat.
10