A történelmi fürdőváros

Szín-Ház Apartman

Ellátás kérhető
Állatbarát
Visit Gyula Card
Szép kártya

A Szín-Ház Apartman Gyula egyik legújabb, egyedi arculattal kialakított szálláshelye. Kimondottan Felnőttbarát és Toleráns. Felnőtt párokat és baráti társaságokat várunk, akik saját igényeik szerint kívánják tölteni pihenésüket. Szálláshelyünk csendes, kertvárosi övezetben a Gyulai Várfürdőtől 600 méterre helyezkedik el.  Szobáink a mai kor igényeinek megfelelő berendezéssel és egyedi LED világítással járulnak hozzá a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. Baráti társaságoknak közös klubhelyiség és jól felszerelt közös konyha áll rendelkezésre a szórakozáshoz.

MIÉRT SZÍN-HÁZ A SZÁLLÁSHELY NEVE?

Mert minden szobában olyan rejtett fények vannak beépítve, amit a vendég kedvére szabályozhat. 16 milliónyi színárnyalatból választhat speciális fali kapcsolóval. ( hangulata szerint.) Kereshet előre programozott fényeffekteket a kedvétől függően andalító szín-átmenetet választhat vagy akár lüktető ritmusos felvillanásokat is kapcsolhat.

Az egy területen lévő 5 lakosztályunk összesen 16 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Ezek külön külön vagy egyben is igényelhetőek.3 szoba 2+2 ágyas míg 2 szoba 2 ágyas.

A bulizásra alkalmas tér pedig a szálláshelyektől elkülönítve található. Szobáink igényes, kimondottan szállodai felhasználásra tervezett bútorokkal vannak berendezve. Minden szoba szállodai francia ággyal és kényelmes matraccal felszerelt és a kiegészítő bútorzatuk is minőségi kanapékból, asztalokból, és székekből áll. A konyhai berendezés tartalmazza az elektronikus főzőlapokat, a mikrohullámú sütőt, vízforralót és a hűtőszekrényt. Ezen kívül az alapvető főző és tálaló eszközök is rendelkezésre állnak. Minden lakóegységben LCD televízió található és az egész szálláshely területén ingyenes WiFi hálózat van.

Minden apartmanban:

  • Saját WC és fürdőszoba.
  • Mini konyha (elektromos főzőlapok, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény, valamint alapvető főző és tálaló eszközök).

 

A szállás jellemzői:

  • Felnőttbarát szálláshely (gyerekeket nem fogadunk)
  • Ingyenes parkolás az ingatlanon belül.
  • Kisállat-barát szállás.
  • Apartmanonként egyedi LED design.
  • A szállásoktól elkülönített bulizóhely.
Tovább Vissza
Szolgáltatások
Összes férőhely
16 fő
Helyszín jellemzők
· WiFi a szobában · Internet használati lehetőség · Állatbarát szálláshely · Saját zárt parkoló · Igény esetén ellátás kérhető · Különterem · Szép kártya elfogadóhely · Fürdőszoba a szobában · Nem dohányzó szoba · Szállásadó nem lakik ott · Grillezési lehetőség · Visit Gyula Card · Televízió a szobában
Étkezés
· Főzési lehetőség · Igény esetén ellátás kérhető
Szabadidő
· Kerékpárkölcsönzés · Kerthasználat · Grillezési és szalonnasütési lehetőség
Vélemények
hópihe
Tiszta, családias, barátságos. :)
Nincs
10