A történelmi fürdőváros

Végvár Apartman

Gyermekbarát
Ellátás kérhető
Visit Gyula Card
Szép kártya

A színes programokban bővelkedő, történelmi Fürdőváros Gyula szívében, a gyógyvizéről híres várfürdőtől és Európa egyetlen síkvidéki gótikus épen maradt tégla vártól 200 méterre található, 2013-ban épült apartmanházunkban várjuk Önt és családját. A kétszintes 46 fő befogadására alkalmas szálláshelyünk 2-4-fős apartmanjaink saját légkondicionálóval, LCD televízióval, ingyenes wifi használattal, minikonyhával és fürdőszobával felszereltek.Zárt udvarunkon, ingyenes fedett és nyitott parkolási lehetőséget biztosítunk Önöknek.

Megközelítés
Gyula, Vár u.18
Tovább Vissza
Szolgáltatások
Összes férőhely
8 fő
Helyszín jellemzők
· Légkondicionálás · WiFi a szobában · Internet használati lehetőség · Saját zárt parkoló · Igény esetén ellátás kérhető · Szép kártya elfogadóhely · Fürdőszoba a szobában · Nem dohányzó szoba · Szállásadó nem lakik ott · Grillezési lehetőség · Visit Gyula Card · Portaszolgálat · Televízió a szobában
Étkezés
· Főzési lehetőség · Igény esetén ellátás kérhető
Beszélt nyelvek
· román
Szabadidő
· Grillezési és szalonnasütési lehetőség
Gyerekbarát szolgáltatások
· Bili · Fürdetőkád · Asztali etetőszék
Vélemények
any
4.8
Szálláshely válasza: Kedves volt Vendégünk! Köszönjük az építő kritikát! Ezúton reagálnék rá pár szóban: a szállás lefoglalásakor láthatta, hogy ebben az időszakban (főszezon) nem főre vetített áraink vannak, hanem apartman áraink, ennek tudatában foglalta le apartmanunkat (egyébként a 4 fős apartman ára 22.000 Ft, ez 4 főre lebontva 5.500 Ft, amiről azt gondoljuk, hogy főszezonban méltányos). A honlapon, facebookon és egyéb reklám felületeken jól látszik a szobák felszereltsége, ami a képeknek illetve a tájékoztató szövegnek megfelelően rendelkezésre is áll. A „garázsból kialakított” grill/kávézó/teázó/tévénéző/játszó/olvasó helyiség rendkívül kedvelt vendégeink körében, sajnáljuk, hogy az Ön tetszését nem nyerte el! Értékelése, jóval alul marad ugyan az egyéb keresett szállásadó portálokon kapottaknál (9 feletti!), ennek ellenére köszönjük és próbáljuk hasznosítani azokon a pontokon, ahol valóban helytálló!