A történelmi fürdőváros

Wellness Hotel Gyula****superior

Gyula város egyetlen 4* superior szállodája hivatalosan!

A családbarát gyulai szállás a nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, a bejáratától 10 méterre, gyönyörű környezetben található. A Wellness Hotel Gyula**** Superior a történelmi fürdőváros első négycsillagos családbarát wellness szállodája. A korábban Agro Hotel néven ismert gyulai szálláshely a felújítása során teljes egészében átalakult; Gyula szállás és szolgáltatás kínálatában a hotel a wellness- és családbarát szolgáltatásokkal bővült.

Nem csak szállás: Gyula történelmi-, romantikus környezetében, romantika a pároknak, szórakozás a baráti társaságoknak, móka a gyermekeknek, szabadidő a szülőknek és feltöltődés a szenioroknak. Mint családbarát wellness szálloda, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden generáció önfeledt kikapcsolódásban részesüljön. A szálloda az első szállás Gyulán, mely 4 csillag Superior minősítést kapott.

A Wellness Hotel Gyula a családbarát szállást kedvelőknek kiváló üdülőhely nemcsak üdülésre, nyaralásra, hanem egész évben kitűnő kikapcsolódást biztosít, mivel beltéri játszóház és játékterem egész évben nyitva áll a családi vendégek, gyerekek részére. Családi szállást keresőknek 2 szobás lakosztályokat, összenyitható szobákat, valamint teakonyhát alakítottunk ki. Mint gyermekbarát szállás az étkezéseknél gyermekmenüt, etetőszéket, gyermek evőeszközöket kínál gyerekbarát szállodánk, mely új étterem résszel bővült, így külön étterem részben étkezhetnek családos vendégeink.

A szálloda Gyulán komplex szállás- és családbarát szolgáltatást nyújt a kisgyermekkel érkezőknek!

Hogy a családi üdülés Gyulán ne a csomagolással járó stresszel induljon, mi minden eshetőségre felkészültünk. Nincs szükség arra, hogy az utazáshoz felpakoljuk az egész háztartást, hiszen a 4 csillagos szállás Gyula egyik legfelszereltebb szállodája: a cumisüvegtől a babakocsiig! A Gyulán szállást keresők előszeretettel választják a teljes felszereltséggel rendelkező wellness szállodánkat!

--------------------------

Foglalófizetés

Jelen foglaló fizetési feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db szoba együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglaló fizetési feltételek vonatkoznak.

A Wellness Hotel Gyula **** Superior szálloda 2018.01.01-2018.12.31-ig minden egyéni vendég foglalása esetén 50% foglalót kér a szálloda.

A foglaló fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza az alábbiak szerint:

Foglaló fizetése:

- amennyiben 60 naptári napnál rövidebb időintervallumon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 5 naptári napon belül fizetendő a Hotel Gyula Kft. részére

- amennyiben 60 – 180 naptári nap közötti időintervallumon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 15 naptári napon belül fizetendő a Hotel Gyula Kft. részére

- amennyiben 180 naptári napon kívül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 30 naptári napon belül fizetendő a Hotel Gyula Kft. részére

Figyelem!!! Amennyiben 4 naptári napon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalás napján átutalással vagy bankkártya terheléssel fizetendő a Hotel Gyula Kft. részére. Egy-két szoba foglalása esetén, amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 2 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, szabad helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül. Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek. Amennyiben a vendég az érkezés előtt 2 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást. 3-5 szoba együttes foglalása esetén, amennyiben a vendég lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Foglalót kizárólag készpénzben, banki átutalás, illetve rózsaszínű postai csekken történő feladás útján, valamint SZÉP kártyával (az 5 munkanapos átfutási idő miatta bizonylat e-mailben való elküldésével) tudjuk elfogadni.

A foglalót banki átutalással az alábbi bankszámla számra kell befizetni:

Hotel Gyula Kft.

5700 Gyula, Part u. 5.

OTP Bank Nyrt.

Bankszámla szám: 11733027-20054324

Nemzetközi bankszámlaszámunk/ IBAN: HU23 1173 3027 2005 4324 0000 0000

BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB

A foglalás teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre.

A foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé!

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló személy nevét a foglalási számot, valamint a telefonos elérhetőséget.

A foglalón túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő!

________________________________________

Lemondási-módosítási feltételek 2018.01.01-2018.12.31. időszakban a kiemelt időszakok kivételével: 2018.03.15-18.; 2018.03.30-04.02.; 2018.04.27-05.01.; 2018.05.18-21.; 2018.06.03-2018.09.02.; Tavaszi szünet, Őszi szünet, Kolbászfesztivál, Téli szünet

Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db szoba együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak.

1-2 szoba foglalása esetén:

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 4 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 4 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

3-5 szoba együttes foglalása esetén:

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 14 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 14 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

________________________________________

Lemondási-módosítási feltételek a kiemelt időszakokban: 2018.03.15-18.; 2018.03.30-04.02.; 2018.04.27-05.01.; 2018.05.18-21.; 2018.06.03-09.02.; Tavaszi szünet, Őszi szünet, Kolbászfesztivál, Téli szünet

Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db szoba együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak.

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 20 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 20 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Tovább Vissza
Csomagajánlatok
Fő / éjtől
Napi ár hétköznap
Napi ár hétköznap
Min. foglalható: 1 éj
11 900 Ft
Őszi Gyulai Hétvégi Felüdülés
Őszi Gyulai Hétvégi Felüdülés
Érvényesség: 2018.09.02 - 2018.12.21. Nem foglalható: 2018.10.19 - 2018.10.23, 2018.10.26 - 2018.11...
16 900 Ft
Téli Gyulai Wellness Kikapcsolódás 2 éjtől
Téli Gyulai Wellness Kikapcsolódás 2 éjtől
Érvényesség: 2018.12.01 - 2019.02.28. Nem foglalható: 2018.12.23-2019.01.06. között Min. foglalhat...
13 900 Ft
Téli Gyulai Wellness Kikapcsolódás 4 éjtől
Téli Gyulai Wellness Kikapcsolódás 4 éjtől
Érvényesség: 2018.12.01 -2019.02.28. Nem foglalható: 2018.12.23 - 2019.01.06, között Min. foglalha...
12 900 Ft
Szolgáltatások
Összes férőhely
190 fő
Helyszín jellemzők
· Légkondicionálás · WiFi a szobában · Internet használati lehetőség · Saját zárt parkoló · Saját étterem · Speciális konyha · Különterem · Szép kártya elfogadóhely · Fürdőszoba a szobában · Telefon a szobában · Minibár a szobában · Szobaszerviz · Nem dohányzó szoba · Mosási lehetőség · Kerékpár kölcsönzési lehetőség · Visit Gyula Card · Lift · Portaszolgálat · Napilapok · Lobby bár · Televízió a szobában
Étkezés
· Saját étterem · Speciális konyha · Teljes ellátás
Beszélt nyelvek
· angol · német · román
Szabadidő
· Kerékpárkölcsönzés · Billiárd · Kerthasználat
Spa & Wellness
· Beltéri medence · Élmény medence · Pezsgőfürdő · Gyerek medence · Masszázs · Infraszauna · Gőzkabin · Finnszauna · Merülőmedence · Szépségszalon · Fodrászat · Szolárium · Kozmetika · Fittness terem
csocsó, darts
Gyerekbarát szolgáltatások
· Gyermekfelügyelet · Gyermek animáció · Rácsos kiságy · Pelenkázó · Bili · WC ülőke · Fürdetőkád · Asztali etetőszék · Babakocsi · Konektorvédő / vakdugó · Játszószoba · Bébi étel és ital · Gyerek medence
250 m2-es Csigakert Játszóház labirintussal, ugráló várral, csúszdával, szivacssarokkal, labdatengerrel,
egybenyitható családi szobák, teakonyha,
gyermekprogramok (Minidisco, jelmezbál, kézműves foglalkozások stb.), gyermekfelügyelet a Csigakert Játszóházunk teljes nyitvatartási ideje alatt 3 éves kor fölötti gyermekek részére,
gyermekétkészlet, etetőszék, előke, gyermek étlap,
babaágy ágyneművel és fejvédővel, cumi, cumisüveg
babakocsi és kenguru bérlési lehetőség, gyerekülés biciklihez, pelenkázó a közösségi mosdókban,
wc szűkítő, bili, babakád, babaápoló csomag (krémek, nedves törlőkendők, pelenka és hintőpor), lábbal hajtó játékautó, kerékpár kölcsönzés, játékterem nagyobbaknak (100 forintos érmékkel működnek: léghoki, autoverseny szimulátor, motoros szimulátor, virtual cop játék, galaxy garrison játék, speedball), társasjátékok, kártya, sakk.
Vélemények
Király
Kedves segítőkész személyzet. Finom, ízletes ételek. Korrekt információadás a telefonon történt megkeresés alkalmával.
A visitgyula.com-on nem sikerült a foglalást lebonyolítani, a booking.com-on olyan kártyainformációkat kérnek, melynek kiadása esetén az adatokkal szabadon lehetne vásárolni, így ezen a platformon sem sikerült foglalni, ezért maradt a telefonos megkeresés. A brassói apró pecsenyén még van javítani való, a többi étel kiváló!
10
Andras
Ok
9.4
FeketePéter
Minden felső kategóriás volt! Gyönyörű szálloda, minőségi ételek és italok! A személyzet rendkívül kedves és udvarias. A wellness részleg minden igényt kielégít. A szállodából ki sem kell mozdulnod, minden szórakozásnak eleget tesz. Kicsiknek játszóház, nagyobbaknak "játékterem", a szülőknek wellness. Uszoda, jacuzzi, szauna.Kell ennél több? Biztos, hogy még egy jó párszor visszatérünk!!!
10
polgari
Családbarát, jó kiszolgálás, kiváló étterem
10