A történelmi fürdőváros

Amennyiben Ön egy Visit Gyula Card birtokosa, 45 kedvezményes vagy ingyenes gyulai szolgáltatás igénybevételére jogosult!

 

 

A térítésmentesen igénybe vehető Visit Gyula Card turisztikai kedvezménykártya használatával Gyula város turisztikai szolgáltatói nyújtanak kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokat Önnek, amennyiben a 109 partnerszálláshely valamelyikében szállt meg és Visit Gyula Card csomagot választott. Többek között

 

 

Gyulai Kulturális Bérlet tartalma

Kedvezmény: 44 %

 

 


 

 

 

Részt vehet az ingyenes Gyulai történetek és legendák nevű városnéző körsétán,


vagy 20%-kal olcsóbban bérelhet kerékpárt a gyulai Tourinform irodában, stb.

 

 


 

 

A kártya egy elektronikus chipkártya, melyet a szállásadó az Ön gyulai tartózkodásának teljes időtartamára aktivál. A kedvezmények csak aktív kártyával vehetők igénybe, az érvényességet a kedvezményt nyújtó partner ellenőrzi, a szolgáltatóknál elhelyezett kártyaleolvasóval, mobiltelefon készülékkel vagy internetes adminisztrációs felületen. A kártya érvényességének lejártát követően már nem tud kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokat igénybe venni. Ezen szolgáltatások évszakonként változhatnak.

 

 

KÉRJE AKTIVÁLT VISIT GYULA CARD-JÁT

PARTNER SZÁLLÁSHELYEINKEN!

 

 

 

Az igénybe vehető kedvezményekről, valamint a partner szálláshelyekről bővebb információt a CARD.VISITGYULA.COM oldalon, valamint a Visit Gyula Card magazinban olvashat.

 

 

A Visit Gyula Card magazinba most is belelapozhat:

 

 

 

 

CARD.VISITGYULA.COM