A történelmi fürdőváros

 

 

KOLBÁSZTAXIS BAKANCSLISTA

 

MÚLTIDÉZŐ JÁRAT, avagy a hungarikum kolbász és a belváros látnivalóinak nyomában

SZERDA, PÉNTEK 10:00 – 11:15


Mi a különbség a gyulai és a csabai kolbász között? Milyen marketingcselnek köszönhetően vált híressé a Stéberl-féle kolbász Budapesten? Milyen ínycsiklandozó termékeket lehet megvásárolni a Gyulahús Márkaboltjában? Ha kíváncsi a válaszokra, jelentkezzen Ön is kolbásztaxis programunkra! Az ízes élmények mellett az utazás is különleges élmény, hiszen a belváros legszebb látnivalóit fedezheti fel közben.


Részvételi díj: 2.400 Ft/felnőtt, 1.900 Ft/gyermek (6 éves kortól), nyugdíjas Maximum létszám: 12 fő

Indulás a Tourinform iroda elől (Kossuth u. 7.).

A program ára tartalmazza: kisvonatos utazás, kolbászkóstoló a márkaboltban.

Jelentkezés és jegyvásárlás a Tourinform irodában (Kossuth u. 7.), a Kapusház információs pontnál (a Várkertbe vezető kőhíd mellett) június 6. és augusztus 30. között. Jelentkezési határidő: kedd 17 óra (Amennyiben a 10 órakor induló járatunk megtelik, 10:45-kor még egy járatot indítunk minimum 4 fő jelentkezése esetén.)

 

 


 

 

GASZTRO-COOLTURÁLIS JÁRAT, avagy a hungarikum kolbász és a serfőző kastély nyomában

SZERDA 14:00 – 17:45

 

Kolbásztaxis bakancslistánk következő járata a belvárostól 5 km-re fekvő kisebb kastélyhoz repít. A finom gyulai kolbász megkóstolása csak a kezdet, ugyanis az egykori kúriához érve mindenki megízlelheti a kastély farmján főzött kiváló biosöröket is.


Részvételi díj: 3.300 Ft/fő

Maximum létszám: 12 fő

Indulás a Tourinform iroda elől (Kossuth u. 7.).

A program ára tartalmazza: kisvonatos utazás, kolbászkóstoló a márkaboltban, tárlatvezetés és sörkóstoló a Gyulavári Kastélyban.

Jelentkezés és jegyvásárlás a Tourinform irodában (Kossuth u. 7.), a Kapusház információs pontnál (a Várkertbe vezető kőhíd mellett) június 6. és augusztus 30. között. Jelentkezési határidő: kedd 17 óra

 

 


 

 

JÁRAT A TRADÍCIÓTÓL AZ INNOVÁCIÓIG, avagy a hungarikum kolbász és a Viharsarki (Látvány) Sörfőzde nyomában

CSÜTÖRTÖK 15:00 – 17:45


Ki ne tudná, hogy a kolbász mellé jól csúszik a sör? Ha Ön is szívesen megkóstolná a hungarikum gyulai kolbászt és a szintén gyulai Beer Corner söröket, vegyen részt programunkon!

 

Részvételi díj: 3.300 Ft/fő

Minimum létszám: 10 fő

Indulás a Tourinform iroda elől (Kossuth u. 7.).

A program ára tartalmazza: elektromos kisbuszos utazás, kolbászkóstoló a márkaboltban, üzemlátogatás és sörkóstoló a Viharsarki Serneveldében.

Jelentkezés és jegyvásárlás a Tourinform irodában (Kossuth u. 7.), a Kapusház információs pontnál (a Várkertbe vezető kőhíd mellett) június 6. és augusztus 30. között. Jelentkezési határidő: szerda 16 óra