Almásy-kastély garantált programjai - Grófi passziók
A történelmi fürdőváros

Almásy-kastély garantált programjai - Grófi passziók

2022.05.28 - 2022.05.28

Gazdag kínálattal várják a látogatókat ezen a hétvégén is az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. intézményei. A programok a kiállítóhelyeket és a művelődési központot működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. garantált programjai között valósulnak meg, ennek ellenére élményt és jó szórakozást kínálnak nemcsak a városba érkezett turistáknak, de a helyieknek is.

 

Tárlatvezetések

Az Almásy-kastély tárlatvezetései a szokott kezdési időpontokban indulnak.

 

A tárlatvezetések csak egyéni látogatók számára érhetők el díjtalanul. Csoportoknak nem biztosított alkalmak.A garantált tárlatvezetések alkalmain túl vezetést kérő egyéni látogatók és csoportok érvényes tárlatvezetési díjai ITT tekinthetők meg.

 

16.00 - Grófi passziók

Minden a főúri időtöltésről (utazás, szórakozás, sport, kikapcsolódás, zene, színház, művészetek).

Részvétel kastélybelépővel.

 

 

Szabadulószobák

Minden nap

Előzetes regisztráció: 66/650 218, vagy személyesen az ajándékboltban.

Jegyár: 1500 Ft/fő

 

Részletekért kattintson ide!

 

 

Garantált programok


A kastély gyertyafényben

Fedezze fel a pincét, a cselédlépcsőt és a főúri enteriőrt a 19. század esti fényviszonyai között, majd kóstoljon gyulai finomságokat!

 

A különleges, egyedi hangulatú eseményen a látogatók a 19. század esti fényviszonyai között ismerkedhetnek az épülettel. A kastély gyertyafényben című programon a résztvevők alkalmanként más és más témában hallhatnak érdekességeket az egykori főúri életről; szó esik így az egykori gyulai játékbarlangokról, az éjszakai életről a kastélyban, a 19. századi divatforradalomról, Sissi gyulai látogatásáról vagy a főúri világnak szóló szépségtippekről. A látogatást minden alkalommal gyulai termékek kóstolója egészíti ki.

 

Előzetes regisztráció szükséges! Regisztrálni a tárlatvezetés napján 15 óráig lehet a
66/650 218 telefonszámon vagy személyesen a kastély ajándékboltjában. Jegyár: 2.900 Ft/fő.