DREAM - Gyulai Várszínház 56. évad - 2019. nyár - Gyulai Programok - Kulturális rendezvények - színház és szórakozási lehetőségek
A történelmi fürdőváros

DREAM - előadás /ELMARAD/

2019.07.08 - 2019.07.08
21:00 órától

 

Elmarad a DREAM

Kedves Nézőink!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a XV. Shakespeare Fesztivál keretein belül 2019. július 8. 21:00 órára a Mogyoróssy János Városi Könyvtár udvarában meghirdetett Dream című előadásunk rajtunk kívülálló okok, a meghívott társulatnál felmerült akadályok miatt elmarad. Az előadásra vásárolt jegyek visszaválthatóak a Jegypénztárunkban (Kapusház, Várkert utca), illetve érvényesek aznapra a SZTALKER Csoport és a Gyulai Várszínház közös bemutatójának, a Vízkereszt, de amúgy mindegy című előadásnak a nyilvános főpróbájára.


 

 

XV. Shakespeare Fesztivál (július 8–14.)

DREAM

W. Shakespeare: Szentivánéji álom című műve nyomán

A Théâtre National de Nice (Franciaország) előadása

Francia nyelven, magyar feliratozással

 

írta és rendezte: Irina Brook

Szereplők: Kevin Ferdjani, Marjory Gesbert, Issam Kadichi, Iréne Reva

Vendégművész: Tess Tracy

Fénytechnika: Alexandre Toscani

Hangtechnika: Guillaume Pomares

Jelmeztervező: Aurore Lane

Díszlettervező: Laurie Camous

Kiegészítők: Marie Flayosc

Fordította: Marie-Paule Ramo

 

Sok energiával és humorral induljunk, és fedezzük fel Shakespeare klasszikus darabját egy olyan előadásban, amiben a közönség tagjait is a színpadra invitálják. Felnőttek és gyerekek egyaránt a tündérek varázslatos világába kerülnek, egymást kergető szerelmesek és ügyetlen építészek közé, akik színészként pózolnak.


Az élvezetes és burleszk, tündérszerű univerzuma ennek az őrült éjszakának a szemünk előtt bontakozik ki a nagy drámaíró mesterművének eme humoros előadásában.

 


Belépő:

2900 Ft/fő