28. EDÜ - Gyulai Diákfesztivál - Gyulai Programok - Kulturális rendezvények - Ifjúsági, diákrendezvény
A történelmi fürdőváros

28. EDÜ - Gyulai Diákfesztivál

2019.05.24 - 2019.05.26

Jelentkezz! - Miben tudod megmutatni a tehetséged?

Az EDÜ-n 15 kategóriában indulhatsz el, amiket négy fő kategóriába soroltunk. Kattints arra a kategóriára, amiben nevezni szeretnél, és a jelentkezési lap automatikusan letöltődik.

 

Nyisd meg Adobe Readerrel, töltsd ki, és küldd el nekünk 2019. április 30-ig. Ha több kategóriában is megmérettetnéd magad, annak még jobban örülünk, csak kérjük, figyelj arra, hogy ebben az esetben minden nevezést külön jelentkezési lapon kell beadnod.

Már alig várjuk, hogy megtudjuk, Te miben vagy a legjobb!

Nincs Adobe Reader a gépeden? Kattints ide és töltsd le most!

Egyik kategória sem passzol hozzád? Semmi gond, így is tudsz nevezni, küldj egy üzenetet az info@edugyula.com címre, és mi segítünk megtalálni a hozzád illőt. Villantsd meg miben vagy profi!

 

Mit lehet nyerni?

Az EDÜ nem csak a buliról és kihívásról szól, a legjobbak komoly díjazásban részesülnek! A négy fő kategória és a közönségdíjas elviheti az egész osztályát kirándulni, de emellett más értékes nyereményekkel is készülünk. A rendezvény szakmai partnerének, a magyarországi és határon túli magyar tehetségeket felkutató és támogató Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft.-nek köszönhetően a legjobbak az Előretolt Helyőrség Íróakadémia szakmai hétvégéin, alkotótáboraiban és szabadegyetemén is részt vehetnek.

Jól hangzik, nem?

 

Milyen lesz a verseny?

Egyszerre több helyszínen lesznek a versenyek, a produkciókat elismert szakmai zsűri fogja értékelni. A kategóriák győzteseit pedig egy gála keretében hirdetjük ki, amit egy fergeteges buli követ! A versenyprogramot előzetesen megkapott sorrend alapján mutatjátok be, a zsűri által adott pontszámok alapján alakul ki a végső sorrend, és derül ki, hogy melyik négy produkció érdemes a fődíjakra.A versenyprogramot követő gálán pedig TI MAGATOK SZAVAZHATTOK ARRÓL, KIÉ LEGYEN AZ ÖTÖDIK FŐNYEREMÉNY.