Újabb gyulai szállásadót díjazott a Gyulahús Kft. - Gyulai szállások, programok, wellness - Gyula, a történelmi fürdőváros
A történelmi fürdőváros

Újabb gyulai szállásadót díjazott a Gyulahús Kft.

Június elején hirdetett játékot a Gyulahús Kft. és a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. a helyi szolgáltatók és szállásadók számára. A játék lényege az volt, hogy aki a legtöbb vásárlót küldi a húsüzem Béke sugárúti mintaboltjába egy hónapon belül, ajándékcsomagot kap. A szeptemberi győztes a Park Hotel Gyula és Fodor Sándor lett.

 

 

 


– Egyre több szolgáltató kapcsolódik be a játékba, látjuk, hogy folyamatosan bővül a lista. Mindez azért jó, mert sikerült megértetnünk azt, hogy a város közös érdeke, hogy értékeinket összefűzve próbáljunk meg a nagyvilágban jelen lenni – mondta Gila Éva, a Gyulahús Kft. marketingmenedzsere.

 

Pikóné Tóth Henriett, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. képviselőjeként azt hangsúlyozta, hogy folyamatosan nő azoknak a turistáknak a száma, akik a városi szolgáltatók és szállásadók irányítanak a márkaboltba. Hozzátette, hogy a szeptemberi számok még a nyári hónapokat is meghaladták.

 

 

 

 

Az elmúlt hónap győztese Fodor Sándor volt, a Park Hotel Gyula tulajdonosa. Elmondása szerint nagyon jó kezdeményezésnek tartja a játékot, hiszen a vendégeknek szívesen ajánlják a Gyulahús termékeit, akik rendre meg vannak elégedve a kínált árukkal és az árakkal is.

 

Forrás: www.gyulaihirlap.hu
www.gyulatelevizio.hu