A történelmi fürdőváros

Komló Hotel****

Vissza az adatlapra
Értékelés
Személyzet
10
Szolgáltatások
9
Tisztaság
9.7
Kényelem
9.3
Ár és minőség aránya
9.7
Összesen
9.5
(3 vélemény)
Frenetice

2020.01.28 07:55

9.6
Csodás a szálló, a szobánk csodaszép volt. Az ételek is finomak voltak. A külön wellnest imadtam. Köszönjük a szep hétvégét.
Személyzet
10
Szolgáltatások
8
Tisztaság
10
Kényelem
10
Ár és minőség aránya
10
Taskó Dionézia

2019.03.10 07:31

10
Nagyon jól éreztük magunkat a Park Hotelben. Mindenki kedves volt és segítőkész. Az ételek is finomak voltak,bőséges volt a kínálat. A szoba tiszta volt és alkalmas a több napig tartó ott létre. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Személyzet
10
Szolgáltatások
10
Tisztaság
10
Kényelem
10
Ár és minőség aránya
10
Chris

2018.10.08 10:33

9
Nagyszerű kiszolgálás / személyzet / recepció, Mindenütt tisztaság, jó szauna
Nem voltam nagy híve a svéd asztalos vacsoráknak. Amikor nem svéd asztal volt vacsorára, akkor viszont nagyo jó volt.
Személyzet
10
Szolgáltatások
9
Tisztaság
9
Kényelem
8
Ár és minőség aránya
9

A város szívében található, ékszerdobozként tündöklő KOMLÓ HOTEL GYULA**** szép szecessziós épülete korhűen került felújításra, korunk követelményeinek maximálisan eleget téve, régi helyiségeinek funkcióját és eleganciáját egyaránt megőrizve. A kialakítás során az Art Deco irányzatot vette figyelembe a tervező, mellyel egy teljesen egyedi és utánozhatatlan hangulatot teremtett, amivel a Komlót egy új, prémium szintre emelte. Fontos kiemelni, hogy a felújítás során rengeteg kutatómunka zajlott és előkerültek azok a tervrajzok is, melyek segítségével az eredeti állapotok visszaállítása megtörténhetett, sőt olyan beruházások is sorra kerültek, amire az 1900-as esztendők elején az eredeti tulajdonosoknak már nem volt lehetősége.

Nosztalgikus hangulatot, páratlan kényelmet, minőségi szolgáltatásokat és exkluzív gasztronómiai élményeket kínál minden kedves ide látogató vendégnek.

 

A Komló Hotel Gyula**** 36 db ízlésesen és egyedien berendezett, kényelmes szobával, ebből 12 db két légterű lakosztállyal, privát wellness sarokkal, finn szaunával és merülődézsával, masszázs szobával, szoláriummal és Sensolite féyterápiás központtal várja az idelátogatókat. A szobák kialakításánál az egyediség és a kényelem volt a fő kialakítási szempont, így elmondható, hogy az összes lakrész alapfunkciójában és a felhasznált anyagokban megegyezik, de elrendezésében egyediséget tükröz.

 

A szálloda szerves részét alkotja az épületben található ajándékbolt, amely lakberendezési, ajándék- és divatárut kínál az érdeklődőknek.

Tovább Vissza