A történelmi fürdőváros

Thermal Camping és Motel

Ellátás kérhető
Akadálymentes
Állatbarát
Visit Gyula Card
Szép kártya

A Thermal Camping 3.2 hektáros, parkos, erdősávval körülölelt területen fekszik Gyula város üdülőövezetében, csendes környezetben, a város központjától kb. 1 km, a Várfürdőtől kb. 700 méter távolságban.

A kempingező vendégek kényelmét felújított vizesblokk és főzőblokk biztosítja. 120 kiépített lakókocsi beállóval és sátorhelyekkel rendelkezünk.

20 db 4 ágyas, pótágyazható és fűthető, fürdőszobás üdülőházunkban közel 100 főre tudunk olcsó szálláslehetőséget biztosítani.
Kiváló helyszíneként szolgálunk nagy létszámú rendezvények lebonyolításának is; melegkonyhás étkeztetéssel, vagy a kemping teraszán saját szervezésű bográcsos- és grillezési lehetőséggel.
Ifjúsági szálláshelyként az ideérkező kiránduló- és táborozó csoportoknak programszervezéssel is segítünk maradandó élményeket biztosítani.
A város és annak környéke nagyszerű kirándulási lehetőségekre kínál alkalmat, túrázó, természetjáró csoportok és nyugdíjas csoportok számára.

Tovább Vissza
Szolgáltatások
Összes férőhely
106 fő
Helyszín jellemzők
· WiFi a szobában · Akadálymentes · Állatbarát szálláshely · Saját zárt parkoló · Saját étterem · Igény esetén ellátás kérhető · Különterem · Söröző · Borozó · Kávézó · Szép kártya elfogadóhely · Fürdőszoba a szobában · Nem dohányzó szoba · Mosási lehetőség · Szállásadó nem lakik ott · Visit Gyula Card
Étkezés
· Főzési lehetőség · Saját étterem · Igény esetén ellátás kérhető
Beszélt nyelvek
· angol · német
Szabadidő
· Kerthasználat · Grillezési és szalonnasütési lehetőség
Vélemények
ágnes
nagyon kedves személyzet, kellemes környezet
ajtók zárhatatlanok, kicsit koszosak a házak
7.2
Ildikó
A környezet családias, természetközeli. Hatalmas térrel, állatsimogatóval rendelkezik. A tulaj végtelen kedves, barátságos.
A szállás kihangsúlyoznám, hogy CAMPING! Ennek megfelelő a kényelem is. Az ágynemű frissen áthúzott, de a zuhanyzó-mosdó-wc koszos, nem higiénikus, BÜDÖS a rendszeres takarítás ellenére is. Nincs szappan, törölköző.
4
kmanna
N agyon közvetlenek, barátságosak és segítőkészek a tulajdonosok!
8.4