Nekikezdett a versengésnek a négy földrész mezőnye - Gyulai szállások, programok, wellness - Gyula, a történelmi fürdőváros
A történelmi fürdőváros

Nekikezdett a versengésnek a négy földrész mezőnye

 

Elrajtolt a Gyula Open nemzetközi teniszverseny mezőnye június 9-én. A Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub 25 ezer dollár összdíjazású profi tornáján a fiatal, feltörekvő és a világranglistán már jegyzett teniszezők mutatják meg tudásukat június 9. és 17. között. Videós anyagunkban bemutatjuk a kvalifikációs tábla néhány pillanatát.

 

 

 

Egykori wimbledoni bajnok is érkezik a gyulai tornára

 

A holland Richard Krajicek tanítványaival érkezik az ITF Futures Gyula Open profi teniszversenyre, amelyet június 9. és 17. között rendeznek. A fürdővárosban fiatal, feltörekvő és a világranglistán már jegyzett teniszezőkön túl az 1996-os wimbledoni győztes kiválósággal is találkozhatnak a kilátogatók.


A fürdővárosi verseny alighanem legnagyobb ásza az egykori világranglista 4. helyezett Richard Krajicek lesz – írja a Gyulai Hírlap. A holland csapat edzőjeként érkező sportoló 1996-ban megnyerte a wimbledoni Grand Slam-teniszbajnokságot. A rotterdami születésű versenyző olyan nevekkel mérhette össze erejét, mint Andre Agassi, Mark Philippoussis vagy Pete Sampras.

 

 

A 64-es selejtezőtáblával kezdődő, és az egyéni versenyzők, valamint a párosok döntőivel végződő versenyre ingyenes a belépés. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, hogy minél többen szurkoljanak a magyar versenyzőknek.

 

Forrás:
www.behir.hu
www.gyulaihirlap.hu