Komló Hotel étterem
A történelmi fürdőváros

Komló Hotel étterem

A galériás Komló Étterem 110 fő befogadására alkalmas, mely tökéletes színteret biztosít esküvők, bálok, családi rendezvények, üzleti találkozók számára.

Az étlap kialakításánál törekedtünk arra, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét. A tulajdonosi hitvallás szerint – jót, s jól, ebben a nagy titok – az elkészítésnél folyamatosan odafigyelünk arra, hogy friss és minőségi alapanyagokkal dolgozzunk. Éttermünkben természetesen különböző diétás ételek elfogyasztására is van lehetőségük.

Az étterem szolgál helyszínéül a félpanziós étkezésnek is, melynek keretében változatos svédasztalos reggelit kínálunk házi specialításokkal, illetve a vacsorát is itt tudják elfogasztani a szállóvendégek. Az ellátáson kívüli fogyasztásokat a vendégek szobaszámlájára terheljük és azt távozáskor tudják kiegyenlíteni.

Éttermünkben minden hétköznap laktató – menüválasztásos déli menü is elérhető, melyet 11.00 és 14.00 között tudnak igénybevenni.

Gazdag bor és pálinka kínálattal, kézműves sörökkel és exkluzív alkoholos italokkal várjuk a hozzánk látogatókat. Vendégeink igazi kulináris élményben részesülhetnek szakképzett, udvarias, idegen nyelveket beszélő személyzetünk által.

Szállodánk fényét tovább emeli az étteremhez tartozó közel 50 fős kávézó-terasz, amely télen-nyáron különböző italkülönlegességeket és a város legjobb – látvány street food kínálatával vár mindenkit.
továbbvissza
Típus
Étterem