A történelmi fürdőváros

 

 

Miért pont Gyula?

Élmény – feltöltődés – minőség

Gyula, egyike azon magyarországi fürdővárosoknak, ahol a legtöbb kikapcsolódási lehetőséghez és minőségi szolgáltatáshoz férhet hozzá a látogató. Csupán 5 kilométerre fekszik a Romániától. A kikapcsolódás valódi fellegvára, amely a család minden tagjának felejthetetlen élményeket kínál: termálfürdő és aquapark, szabadtéri tevékenységek, kulturális programok, válogatott ínyencségek.

 

 

 

Szálláshelyek

Éljen a téli pihenés páratlan lehetőségével!

Ajándékozzon élményt, testet-lelket melengető kényeztetést!

Az alábbi, kedvezményes csomagajánlatok ajándékutalvány formájában is elérhetőek.

 

 

Gyulai Várfürdő és AquaPalota

Egészségesen kikapcsolódni vagy kikapcsolódva gyógyulni? Mindkettőt, a Várfürdőben. A kiváló termálvíz a gyulai fürdőzéseket az egészség forrásává varázsolja, míg az Aquapalota minden élményt megad azoknak, akik több adrenalinra vágynak.

 

Kulturális programok

Időutazás a kultúra jegyében. A gyulai várba látogatók a középkorba csöppenve, egy rövid időre védőként vagy ostromlóként érezhetik át a végvári élet egy-egy pillanatát.
Az Almásy-kastély élmény-kiállítása a kétszáz évvel ezelőtti nemesi világba repíti a látogatót.
A szemünk előtt elevenednek meg a pompás lakomák, mesés kelmék, úri időtöltés mozzanatai. Mindeközben feltárul a láthatatlan személyzet élete.

 

Az egész éves programkavalkádban pedig bárki találhat kedvére és ínyére valót.


 

Szabadidő, szórakozás és gasztronómia

A kalandra vágyókat Gyulán bő aktív kikapcsolódási kínálat várja: lovaglás, biciklis kirándulások, csónakázás, gokart és sok más. Majd egy mozgással eltöltött nap után az esti kikapcsolódás garantált a város számos minőségi vendéglőjében és szórakozóhelyén.

 

Szálláskínálatunk

Tudjon meg többet!

A látogatóink kényelme és az Önök kirándulásának sikere érdekében bármilyen kérdéssel bártan forduljanak hozzánk a +36-66/561-680 telefonszámon vagy az info@visitgyula.com email címen, hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között.