A történelmi fürdőváros

 

Miért pont Gyula?

Gyula, egyike azon magyarországi fürdővárosoknak, ahol a legtöbb kikapcsolódási lehetőséghez és minőségi szolgáltatáshoz férhet hozzá a látogató. Csupán 5 kilométerre fekszik a Romániától. A kikapcsolódás valódi fellegvára, amely a család minden tagjának felejthetetlen élményeket kínál: termálfürdő és aquapark, szabadtéri tevékenységek, kulturális programok, válogatott ínyencségek.

 

 

 

Szálláhelyek

Ajándékozzon kényeztetést szeretteinek a téli ünnepek alkalmából. Alább találják legjobb akciós csomagajánlatainkat, ajándékozza meg szeretteit egy testet, lelket melengető ünnepi kényeztetéssel!

5 500 Ft / fő / éjtől
4 000 Ft / fő / éjtől
Elizabeth Hotel****superior
Tiszta erőből NYÁR 2 éj
18 900 Ft / fő / éjtől
Elizabeth Hotel****superior
Last Minute Június
11 900 Ft / fő / éjtől
Elizabeth Hotel****superior
Tiszta erőből NYÁR 3-5 éj
16 900 Ft / fő / éjtől
Elizabeth Hotel****superior
Tiszta erőből NYÁR - 6 éj
15 900 Ft / fő / éjtől

 

 

Gyulai Várfürdő és AquaPalota

Egészségesen kikapcsolódni vagy kikapcsolódva gyógyulni? Mindkettőt, a Várfürdőben. A kiváló termálvíz a gyulai fürdőzéseket az egészség forrásává varázsolja, míg az Aquapalota minden élményt megad azoknak, akik több adrenalinra vágynak.

 

Kulturális programok

Gyula városa több, mint fürdő. A gyulai várban a látogatók belekóstolhatnak a középkori világba, az Almásy-kastélyban pedig átélhetik, milyen is volt az élet kétszáz évvel ezelőtt. Mindez pedig beleágyazódik egy olyan egész éves programkavalkádba, amelyben bárki találhat kedvére és ínyére valót.

 

Szabadidő és szórakozás

A kalandra vágyókat Gyulán bő aktív kikapcsolódási kínálat várja: lovaglás, biciklis kirándulások, csónakázás, gokart és sok más. Majd egy mozgással eltöltött nap után az esti kikapcsolódás garantált a város számos minőségi vendéglőjében és szórakozóhelyén.

 

Szállásajánlatok

Gyulán minden ízlésnek és pénztárcának megfelelő szálláskínálat van. Alább, külön a romániai vendégeink számára kialakított ajánlatainkat találja.

Tudjon meg többet!

A látogatóink kényelme és az Önök kirándulásának sikere érdekében bármilyen kérdéssel bártan forduljanak hozzánk a +36-66/561-680 telefonszámon vagy az info@visitgyula.com email címen, hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között.